Leeftijdsgrens
Bij Cantik Piercing vinden wij het belangrijk dat een piercing nemen een goed doordachte keuze moet zijn, daarom piercen wij vanaf 12 tot 16 jaar onder toezicht van een ouder of voogd. Twijfel je of je de piercing moet nemen? Voor advies kun je ook bij ons terecht en wij zullen je proberen te begeleiden in het maken van de juiste keuze.

Prijzen
Wij vinden dat een piercing zetten niet duur mag zijn en daarom zijn wij ook een van de goedkoopste piercingshops in Brabant. Wij kopen onze kwalitatieve materialen scherp in en piercen op afspraak, daarnaast kun je bij ons gebruik maken voor voordelige deals bij het zetten van twee of meer piercings, voor meer informatie kun je onze prijslijst bekijken.

Cadeaubon
Wil je iemand een piercing kado doen dan is een cadeaubon fijn om te geven deze kun je bij ons verkrijgbaar in elk bedrag.

Openingstijden
Piercen doen we op afspraak, we zijn te bereiken via onze facebook pagina, instagram, whatsapp & telefonisch (06-22115112) en via onze website onder afspraak maken.

Hygiëne
Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met de beste materialen, deze van hoge kwaliteit, steriel voorverpakt en voldoen aan alle Europese richtlijnen. Daarnaast piercen we in een steriele werkomgeving. Cantik Piercing is gekeurd door de GGD  en het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Wij gebruiken onze materialen eenmalig en worden vervolgens weggegooid. Na het zetten van de piercing geven we je instructies en aftercare producten mee, waarmee je de piercing moet schoonhouden. Persoonlijke hygiëne is van groot belang voor een goede en snelle genezing.